Limited Edition Tiara

De omkasting van de Tiara bestaat uit slechts één profiel waardoor het een volledig gesloten systeem is. Deze kast beschermt hierdoor doek en motor optimaal. Door de verschillende zijsteunen en montageplaten is het scherm op vrijwel elke ondergrond in zowel wandmontage- als plafond-montage-uitvoering te verkrijgen en te monteren. Door haar strakke en toch licht afgebogen lijnen is dit scherm ook qua uiterlijk een absoluut unicum binnen het spectrum van cassetteknikarm-schermen. Met het plaatsen van de armen vóór de doekrol is de constuctie van dit scherm zeer laag gebleven en oogt het als een onopvallende doch oogstrelende streep op de muur.

Met de optionele LED-verlichting, de strak-moderne eigentijdse vormgeving en de vier prachtige standaard kleuren is dit een knikarmscherm dat in haar prijs- en designklasse niet te overtreffen is.

www.limitededition-zonwering.nl

Knikarmen
 De extra zware knikarmen zijn op het scharnierende middelpunt ook volledig gesloten waardoor veren en verbindende kabels en banden door deze Protected Power Technologie© ultieme bescherming vinden.

 

www.limitededition-zonwering.nlwww.limitededition-zonwering.nl
 Doek
 Het doek is 100% acryl geweven en heeft een gewicht van ca. 310 gram per m2. Door de zware finishing is het doek vochtbestendig, rot- en schimmelvrij, vet- en vuiafstotend en bestand tegen weersinvloeden. In de Limited Edition uitvoering heeft u de keuze uit 7 doekkleuren.
Vormgeving
Strak, tijdloos en eigenlijk haar tijd een beetje vooruit. Er zijn geen cassetteknikarmschermen die qua vormgeving, uitstraling en specificaties bij de Tiara in de buurt komen.
www.limitededition-zonwering.nlwww.limitededition-zonwering.nl
Standaarduitvoering
Standaardbreedten
350, 400, 450, 500, 550 cmStandaard uitval
300cm (550 cm schermbreedte uitval 250)Materiaal
Structuurlak antraciet 7016
Structuurlak stargrey 9007

Bediening
Elektrisch (tegen meerprijs met afstandbediening)

Doekkleuren
905 – 932 – 933 – 935
494 – 578 – 579

Volant
Gratis

Bediening
De Tiara wordt uitsluitend geleverd met motor-bediening, standaard d.m.v. een wandschakelaar. Tegen meerprijs kan gekozen worden voor een Somfy RTS motor met een exclusieve “Lounge” handzender.
Constructie
De zijkappen worden door mideel van massieve montageplaten op de muur geplaatst. Er zijn smalle “onzichtbare”- en wat bredere muurmontageplaten. Daarnaast kan men ook de universele verlengde kapsteunen gebruiken in bepaalde specifieke situaties. Voor montage aan het plafond zijn er aparte montageplaten beschikbaar. De armverbindingen zijn dusdanig geconstrueerd dat de armen in een hoek van 45° afgesteld kunnen worden. De kast en dvoorlijst sluiten naadloos op elkaar aan zodat doek, armen en motor optimaal tegen weersinvloeden beschermd zijn.
Doekkleuren
In de Limited Edition uit voering heeft u de keuze uit 5 exclusieve doekkleuren:
Doekkleur 494

Doekkleur 905

Doekkleur 932

Doekkleur 933

Doekkleur 935

Doekkleur 578

Doekkleur 579
LED-verlichting
Optioneel is de Tiara uit te voeren met een LED verlichting die strak weggewerkt is in het scherm. Het is LED verlichting met warm licht dat ook nog een betere look krijgt doordat het achter een opalen beschermkap zit. Ook als het scherm niet geopend is geeft de LED-verlichting een sierlijke uitstraling aan het scherm. Lange levensduur en een laag energieverbruik verzekerd. Te bedienen met een wandschakelaar of, in combinatie met een Somfy RTS motor, met een afstandsbediening.